GDPR

Akcije

Akcija SRPANJ

Rolo blagajne, model 14/9, 10/8, 101 i ŠRB 16/1l

Na akciji: ŠRB 16/1 - 1.333,00 kn + PDV (cijena bez popusta 2.127,00 kn + PDV) Ovi funkcionalni modeli rolo blagajni predviđeni su za blagajnička radna mjesta u bankama, mjenjačnicama, poštama i raznim drugim novčarskim institucijama. Namijenjeni su brzom i efikasnom novčanom poslovanju sa strankama. Rolo blagajne dostupne su u brojnim izvedbama i varijantama što se tiče veličine i unutarnje opreme.

Protuprovalni sef stupnja II, model MILANO

Na akciji: 8.726,00 kn + PDV (cijena bez popusta 12.052,00 kn + PDV) Ovaj model protuprovalnog sefa II. stupnja prema europskoj normi EN 1143-1 namijenjen je za sigurnu pohranu vaših dragocjenosti poput gotovinskog novca, nakita i vrijednih podataka. Iznimno kvalitetna čelična dvostjenska izvedba sefa potpomognuta ključ bravom štiti pohranjene predmete od krađe ili neovlaštenog pristupa.

Metalne kutije - RK

Na akciji: RK-4 76,00 kn + PDV (popusta 122,00 kn + PDV)cijena bez Metalne kutije RK služe kao spremnici za razne vrste robe. Metalne kutije dolaze u različitim veličinama te predstavljaju optimalan izbor za skladištenje i prijevoz robe. Metalne kutije RK napravljene su od vrlo kvalitetnog metala što osigurava sigurnost robe prilikom skladištenja ili transporta.

Garderobni ormar OGP-K-F

Na akciji: 1.018,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.455,00 kn + PDV) Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Unutrašnjost ormara ima nosač za vješalice na koje se mogu objesiti stvari. Također ima više polica na koje se mogu odložiti razne stvari potrebne za rad. Garderobni ormar je u cijelosti izrađen od visokokvalitetnog čeličnog lima, a vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.

Alatni ormar sa 3 ladice

Na akciji: 985,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.407,00 kn + PDV) Ovaj alatni ormar namijenjen je odlaganju i čuvanju alata. Ormar također može biti dio radioničkog stola. Ormar sadrži tri ladice. 

Ormar za pohranu laptopa i osobnih stvari

Na akciji: 2.037,00 kn + PDV (cijena bez popusta 3.274,00 + PDV) Ovaj garderobni ormar namijenjen je isključivo za pohranu stvari. Ormar je napravljen od vrlo kvalitetnog čeličnog lima te je vanjski dio površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a tu je i master ključ u slučaju ako bilo koji korisnik izgubi svoj ključ.

Arhivski ormar AO-B

Na akciji: AO-B7/1 - 800,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.068,00 kn + PDV) Ovaj arhivski ormar u cijelosti je napravljen od iznimno čvrstog i kvalitetnog čeličnog lima te je zaštićen plastifikacijom. Namijena arhivskog ormara je pohrana velikih količina dokumenata i registratora u uredima i poslovnim prostorima. Dvokrilna vrata zaključavaju se putem cilindar brave. U unutrašnjosti arhivskog ormara nalaze se police koje s donje strane omogućavaju vješanje mapa.
Pohranjuje:
Dokumentaciju

Sigurnosni ormar model SD2/S1 u stupnju I

Na akciji: SD2/1 - 4.631,00 kn + PDV (cijena bez popusta 9.614,00 kn + PDV) Ovaj model sigurnosnog ormara pruža vrhunsku sigurnost prilikom pohrane raznih vrijednih predmeta i dokumenata.

Garderobni ormar dvokrilni + Klupica

Na akciji: 854,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.024,80 kn + PDV) Ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.

Garderobni ormar dvodijelni, sa nogicama

Na akciji: 793,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.080,00 kn + PDV) Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice. Izvedeni su s nožicama za jednostavnije premještanje.

Medicinski ormar

Na akciji: 1.142,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.438,00 kn + PDV) Medicinski ormar namijenjen je pohrani i čuvanju razne medicinske opreme. Ormar je napravljen od kvalitetnog i čvrstog metala. Vanjski dio ormara zaštićen je plastifikacijom. Funkcionalna staklena vrata omogućavaju pregled unutrašnjosti bez otvaranja ormara. Zaključavanje ormara obavlja se putem master ključa.