GDPR

Garderobna oprema Open

Putnički garderobni ormari za prtljagu

Putnički garderobni ormari za prtljagu

 • Ormari
Metalni ormari su namijenjeni za sigurnu pohranu osobne prtljage i stvari (razne veličine torbi, kofera, elektroničkih uređaja i slično) na kolodvorima, u zračnim lukama, sajmovima, robnim i trgovačkim centrima.
Garderobni ormar dvodijelni, sa nogicama

Garderobni ormar dvodijelni, sa nogicama

 • Ormari
Na akciji: 793,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.080,00 kn + PDV) Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice. Izvedeni su s nožicama za jednostavnije premještanje.
Garderobni ormar dvokrilni + Klupica

Garderobni ormar dvokrilni + Klupica

 • Ormari
Na akciji: 854,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.024,80 kn + PDV) Ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.
Garderobni ormar OGP-K-F

Garderobni ormar OGP-K-F

 • Ormari
Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Unutrašnjost ormara ima nosač za vješalice na koje se mogu objesiti stvari. Također ima više polica na koje se mogu odložiti razne stvari potrebne za rad. Garderobni ormar je u cijelosti izrađen od visokokvalitetnog čeličnog lima, a vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.
Ormar za pohranu laptopa i osobnih stvari

Ormar za pohranu laptopa i osobnih stvari

 • Ormari
Ovaj garderobni ormar namijenjen je isključivo za pohranu stvari. Ormar je napravljen od vrlo kvalitetnog čeličnog lima te je vanjski dio površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a tu je i master ključ u slučaju ako bilo koji korisnik izgubi svoj ključ.
Garderobni ormar GO

Garderobni ormar GO

 • Ormari
Ukoliko imate potrebu za garderobnim ormarima koji se mogu slagati u nizu, ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice. Od dodatne opreme izdvajamo izvedbu s nožicama za jednostavnije premještanje.
Garderobni ormar s fiksnom pregradom GO-FP

Garderobni ormar s fiksnom pregradom GO-FP

 • Ormari
Garderobni ormar s fiksnom pregradom u cijelosti je izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima čija je konstrukcija u skladu s HR normama. Garderobni ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Prvenstveno je namijenjen odlaganju odjeće, obuće i ostale opreme. Vrata garderobnog ormara s fiksnom pregradom imaju otvore za provjetravanje, a zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. 
Garderobni ormar sa ladicom

Garderobni ormar sa ladicom

 • Ormari
Ovaj garderobni ormar s ladicom namijenjen je odlaganju odjeće, obuće i ostale opreme. U cijelosti je izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Garderobni ormar pogodan je za poslovne prostore, radionice, škole i vrtiće. Zaključava pomoću cilindar brave s dodatnom opcijom zaključavanja pomoću lokota. Unutrašnjost garderobnog ormara sadrži nosač za vješalicu.
Garderobni ormar dvodjelni (po visini) - DV

Garderobni ormar dvodjelni (po visini) - DV

 • Ormari
Ovaj garderobni ormar u cijelosti je izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima te je podijeljen po visini. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.  Namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i drugih manjih osobnih stvari. Može se koristiti u sportskim objektima s bazenima, školama, domovima i trgovinama. Zaključavanje dvodjelnog garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a u unutrašnjosti ormara nalazi se nosač za vješalicu.
Garderobni ormar četverodjelni, sa nogicama

Garderobni ormar četverodjelni, sa nogicama

 • Ormari
Ovaj četverodjelni garderobni ormar s nogicama izrađen je od iznimno kvalitetnog metala (visoko kvalitetnog čeličnog lima). Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Također postoji izvedba garderobnog ormara samo s podnožjem. Četverodjelni garderobni ormar namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i raznih drugih osobnih stvari, a pogodan je za korištenje u poslovnim prostorima, industrijskim pogonima te školama i trgovinama.
Garderobni ormari pretinčari

Garderobni ormari pretinčari

 • Ormari
Ovi garderobni ormari napravljeni su od vrlo kvalitetnog metala (visoko kvalitetnog čeličnog lima). Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Ormari se sastoje od više pretinaca koji su namijenjeni odlaganju odjeće i drugih osobnih artikala. Zaključavanje garderobnih ormara pretinčara vrši se pomoću cilindar brave, a unutrašnjost ormara sadrži nosač na koji se može objesiti vješalica. Idealan je za korištenje u trgovinama.
Pretinci

Pretinci

 • Ormari
Ovi pretinci metalne izvedbe (visoko kvalitetnog čeličnog lima) namijenjeni su odlaganju manjih osobnih stvari. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Pretinci se mogu slagati vertikalno ili horizontalno, ovisno o potrebama korisnika i dimenzijama prostora. Pretinci su idealni za korištenje u školama, vrtićima i domovima. Od dodatnih mogućnosti pretinca izdvajamo izbor boje po želji.
Pretinčar s plexiglas vratima

Pretinčar s plexiglas vratima

 • Ormari
Ovaj vrlo funkcionalan pretinčar s plexiglas vratima omogućava korisnicima vidjeti artikle koji su pohranjeni u unutrašnjosti. Ormar je napravljen od iznimno kvalitetnog metala (visoko kvalitetnog čeličnog lima), dok unutrašnjost ormara štite vrlo čvrsta plexiglas vrata. Pretinčar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Također treba napomenuti postojanje master ključa koji se koristi ukoliko korisnik izgubi svoj ključ.
Garderobni ormar EG-jednostrani

Garderobni ormar EG-jednostrani

 • Ormari
Ovaj garderobni ormar sadrži pretince s jedne strane u koje se mogu pohraniti osobni artikli manje vrijednosti. Također ima policu te vješalicu koji su namijenjeni odlaganju odjeće. Ormar je u cijelosti metalne izvedbe (visoko kvalitetni čelični lim) te je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a svakako treba istaknuti postojanje master ključa.
Garderobni ormar EG-dvostrani

Garderobni ormar EG-dvostrani

 • Ormari
Ovaj garderobni ormar ima pretince s dvije strane te vješalicu za odjeću i policu u sredini. Ormar je namijenjen za odlaganje odjeće, obuće i raznih drugih osobnih stvari. Garderobni ormar izrađen je od kvalitetnog metala (visoko kvalitetni čelični lim) te je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Također treba napomenuti postojanje master ključa koji se koristi ukoliko korisnik izgubi svoj ključ.
Garderobni ormari sa "Z" vratima

Garderobni ormari sa "Z" vratima

 • Ormari
Ovakvi garderobni ormari omogućavaju odlaganje odjeće na dvije razine. Ormari su izrađeni od iznimno kvalitetnog metala (visoko kvalitetni čelični lim), te je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Moguća je izvedba s podnožjem ili s nogicama. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se nosač za vješalicu. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši cilindar bravom, a dodatna opcija uključuje zaključavanje putem lokota.