GDPR

Garderobna oprema Open

Garderobni dvodijelni ormar

Garderobni dvodijelni ormar

 • Ormari
Na akciji: 634,00 kn + PDV (839,00 kn + PDV) Isporuka odmah! Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Izrađen je od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.
Garderobni trodijelni ormar

Garderobni trodijelni ormar

 • Ormari
Na akciji: GO trodjelni– 930,00 kn + PDV (1.261,00 kn + PDV) Isporuka odmah! Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Izrađen je od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.
Garderobni ormar GO

Garderobni ormar GO

 • Ormari
Ukoliko imate potrebu za garderobnim ormarima koji se mogu slagati u nizu, ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice. Od dodatne opreme izdvajamo izvedbu s nožicama za jednostavnije premještanje.
Garderobni ormar s fiksnom pregradom i donjom policom

Garderobni ormar s fiksnom pregradom i donjom policom

 • Ormari
Na akciji: od 462,00 kn + PDV! Isporuka odmah! Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Izrađen je od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se donja polica s nosačem vješalice.
Garderobni ormar s fiksnom pregradom GO-FP

Garderobni ormar s fiksnom pregradom GO-FP

 • Ormari
Garderobni ormar s fiksnom pregradom u cijelosti je izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima čija je konstrukcija u skladu s HR normama. Garderobni ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Prvenstveno je namijenjen odlaganju odjeće, obuće i ostale opreme. Vrata garderobnog ormara s fiksnom pregradom imaju otvore za provjetravanje, a zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. 
Garderobni ormar za vatrogasce

Garderobni ormar za vatrogasce

 • Ormari
Ovaj kvalitetni garderobni ormar metalne izvedbe namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i opreme koju koriste vatrogasci. Napravljen je od iznimno kvalitetnog čeličnog lima te je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Unutrašnjost garderobnog ormara sadrži više polica i vješalica te udovoljava svim potrebama svakog vatrogasca.
Ormar s garderobnim pretincem, model OGP

Ormar s garderobnim pretincem, model OGP

 • Ormari
Ovaj multifunkcionalni ormar služi za odlaganje i čuvanje dokumentacije, dok poseban garderobni pretinac pruža mogućnost spremanja odjeće i obuće. Pogodan je za poslovne prostore. Ormar ima dvokrilna vrata, napravljen je od kvalitetnog metala (visoko kvalitetni čelični lim) te je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje ormara s garderobnim pretincem se vrši cilindar bravom.
Garderobni ormar za čistačice OGP-1

Garderobni ormar za čistačice OGP-1

 • Ormari
Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda koje koriste čistačice u svom poslu. Unutrašnjost ormara ima nosač za vješalice na koje se mogu objesiti metle i četke. Također ima više polica na koje se mogu odložiti kante, lopatice, krpe te razni drugi proizvodi za čišćenje. Garderobni ormar za čistačice je u cijelosti izrađen od visokokvalitetnog čeličnog lima, a vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.
Garderobni ormar dvodjelni (po visini) - DV

Garderobni ormar dvodjelni (po visini) - DV

 • Ormari
Ovaj garderobni ormar u cijelosti je izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima te je podijeljen po visini. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.  Namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i drugih manjih osobnih stvari. Može se koristiti u sportskim objektima s bazenima, školama, domovima i trgovinama. Zaključavanje dvodjelnog garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a u unutrašnjosti ormara nalazi se nosač za vješalicu.
Garderobni ormari za bazene, wellness centre i hotele

Garderobni ormari za bazene, wellness centre i hotele

 • Ormari
Garderobni ormari za otvorene i zatvorene prostore s elektronskom bravom.
Garderobni ormari sa "Z" vratima

Garderobni ormari sa "Z" vratima

 • Ormari
Na akciji: od 493,00 kn + PDV! Isporuka odmah! Ovakvi garderobni ormari omogućavaju odlaganje odjeće na dvije razine. Ormari su izrađeni od iznimno kvalitetnog metala (visoko kvalitetni čelični lim), te je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Moguća je izvedba s podnožjem ili s nogicama. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se nosač za vješalicu. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši cilindar bravom, a dodatna opcija uključuje zaključavanje putem lokota.
Garderobni ormari pretinčari

Garderobni ormari pretinčari

 • Ormari
Ovi garderobni ormari napravljeni su od vrlo kvalitetnog metala (visoko kvalitetnog čeličnog lima). Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Ormari se sastoje od više pretinaca koji su namijenjeni odlaganju odjeće i drugih osobnih artikala. Zaključavanje garderobnih ormara pretinčara vrši se pomoću cilindar brave, a unutrašnjost ormara sadrži nosač na koji se može objesiti vješalica. Idealan je za korištenje u trgovinama.
Pretinci

Pretinci

 • Ormari
Ovi pretinci metalne izvedbe (visoko kvalitetnog čeličnog lima) namijenjeni su odlaganju manjih osobnih stvari. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Pretinci se mogu slagati vertikalno ili horizontalno, ovisno o potrebama korisnika i dimenzijama prostora. Pretinci su idealni za korištenje u školama, vrtićima i domovima. Od dodatnih mogućnosti pretinca izdvajamo izbor boje po želji.
Ormar za laptope, tablete i mobitele s mogučnošću punjenja

Ormar za laptope, tablete i mobitele s mogučnošću punjenja

 • Ormari
Ovaj pretinčar namijenjen je za odlaganje i pohranu osobnih stvari. Napravljen je od vrlo kvalitetnog metala (visokokvalitetni čelični lim) te je vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje pretinčara za odlaganje osobnih stvari se vrši putem cilindar brave. Svakako treba napomenuti da pretinčar dolazi s master ključem u slučaju gubitka korisničkog ključa.
Ormar za laptope, tablete i mobitele sa master vratima

Ormar za laptope, tablete i mobitele sa master vratima

 • Ormari
Ovaj garderobni ormar namijenjen je isključivo za odlaganje čiste i uredno složene odjeće. Ormar je napravljen od vrlo kvalitetnog čeličnog lima te je vanjski dio površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a tu je i master ključ u slučaju ako bilo koji korisnik izgubi svoj ključ.
Ormar za pohranu laptopa i osobnih stvari

Ormar za pohranu laptopa i osobnih stvari

 • Ormari
Ovaj garderobni ormar namijenjen je isključivo za pohranu stvari. Ormar je napravljen od vrlo kvalitetnog čeličnog lima te je vanjski dio površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a tu je i master ključ u slučaju ako bilo koji korisnik izgubi svoj ključ.