Garderobna oprema Open

Garderobni ormar za čistačice OGP-1

Garderobni ormar za čistačice OGP-1

  • Ormari
Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda koje koriste čistačice u svom poslu. Unutrašnjost ormara ima nosač za vješalice na koje se mogu objesiti metle i četke. Također ima više polica na koje se mogu odložiti kante, lopatice, krpe te razni drugi proizvodi za čišćenje. Garderobni ormar za čistačice je u cijelosti izrađen od visokokvalitetnog čeličnog lima, a vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.
Ormar za odlaganje obuće

Ormar za odlaganje obuće

  • Ormari
Ovaj ormar iznimno kvalitetne metalne izvedbe (visokokvalitetni čelični lim) namijenjen je isključivo za odlaganje obuće. Jednostavnim, elegantnim dizajnom koji se može uklopiti u bilo koji prostor. Ormar za odlaganje obuće je napravljen od čvrstog čeličnog lima te je na vanjskom dijelu je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.
Samostalna vješalica za odlaganje odjeće

Samostalna vješalica za odlaganje odjeće

  • Ormari
Ova samostalna vješalica modernog i elegantnog dizajna namijenjena je za odlaganje odjeće. Atraktivna vješalica napravljena je od vrlo kvalitetnog materijala te će se uklopiti u svaki prostor, privatni ili poslovni. Vanjski dio vješalice je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.
Stalak za vješanje odjeće

Stalak za vješanje odjeće

  • Ormari
Ovaj stalak za vješanje odjeće idealan je za poslovne prostore, trgovine ili industrijska postrojenja. Namijenjen je za odlaganje i pohranu veće količine odjeće. Stalak za vješanje odjeće je jednostavnog i modernog dizajna što znači da se može vrlo lagano uklopiti u sve vrste prostora. Moguća je isporuka stalka s kotačićima ili bez.
Pretinčar za odlaganje osobnih stvari

Pretinčar za odlaganje osobnih stvari

  • Ormari
Ovaj pretinčar namijenjen je za odlaganje i pohranu osobnih stvari. Napravljen je od vrlo kvalitetnog metala (visokokvalitetni čelični lim) te je vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje pretinčara za odlaganje osobnih stvari se vrši putem cilindar brave. Svakako treba napomenuti da pretinčar dolazi s master ključem u slučaju gubitka korisničkog ključa.
Garderobna klupa

Garderobna klupa

  • Klupe
Konstrukcija ove garderobne klupe modernog dizajna napravljena je od vrlo čvrstog metala dok je sjedeći dio napravljen od kvalitetnog drveta. Klupa na gornjem dijelu ima postavljene vješalice za odjeću, a na donjem dijelu ispod klupe nalazi se polica za obuću.
Klupica za garderobne ormare

Klupica za garderobne ormare

  • Klupe
Ova klupica namijenjena je za montiranje u postojeće garderobne ormare. Klupice za garderobne ormare su idealne za korištenje u svlačionicama škola, vrtića, trgovina, teretana, poslovnih prostora, industrijskih postrojenja i svim drugim prostorima gdje postoji potreba za presvlačenjem i odlaganjem odjeće i obuće.