GDPR

Sigurnosna oprema Open

Elektronska brava

Elektronska brava

 • Brave za sefove i trezore
Elektronske brave uklanjaju potrebu za nošenjem ključa, ali imaju i druge prednosti u usporedbi sa sefovskim ključanicama i mehaničkim kombinacijskim bravama. Elektronska brava podržava jedan korisnički kod te jedan upravljački kod. Također podržava mogućnost vremenskog kašnjenja i sadrži integrirani držač baterije.
Elektronska brava, model Multicode

Elektronska brava, model Multicode

 • Brave za sefove i trezore
Elektronička brava za zahtjevnije korisnike podržava devet korisničkih kodova te jedan kod za voditelja, što je čini idealnom u slučaju kada se bravom koristi više osoba. Također sadrži alarm i podržava mogućnost vremenskog kašnjenja. Sve ove značajke čine ovu bravu multifunkcionalnom i izuzetno sigurnom.
Elektronska brava, model Basic

Elektronska brava, model Basic

 • Brave za sefove i trezore
Elektroničke brave sjajno su rješenje jer ne zahtijevaju upotrebu i nošenje ključa te omogućuju brz i jednostavan pristup. Osnovni model elektroničke brave podržava jedan korisnički kod i jedan kod za voditelja. Preko tipkovnice može se programirati i vrijeme kašnjenja. Osnovni model elektroničke brave sadrži integrirani držač baterije.
Elektronska brava, model Eco

Elektronska brava, model Eco

 • Brave za sefove i trezore
Elektronička brava atraktivnog ovalnog dizajna pruža visoku razinu sigurnosti te nudi veći broj prednosti u odnosu na ključanice i mehaničke kombinacijske brave. Omogućava jednostavan i brz pristup jer ne zahtijeva upotrebu ključa. Ovaj model elektroničke brave podržava jedan korisnički kod i jedan kod za voditelja.
Gotova trezorska prostorija Modulprim MINI VAULT

Gotova trezorska prostorija Modulprim MINI VAULT

 • Trezorske prostorije i vrata
Trezorska prostorija MINI VAULT nudimo u stupnju sigurnosti N/O i stupnju sigurnosti 1, sukladno  europskom standardu EN 1143-1. Sistem Modulprim je testiran u akreditiranom laboratoriju za ispitivanje Verband der Schadenversicherer (VdS) u Njemačkoj. Trezorska prostorija je odmah spremna za upotrebu!
Trezorska vrata

Trezorska vrata

 • Trezorske prostorije i vrata
Trezorska vrata posebno su dizajnirana za zaštitu imovine visoke vrijednosti. Ova masivna trezorska vrata pružaju vrhunsku zaštitu od nasilnog ulaska i otuđenja imovine. Konstrukcija i primjena sofisticiranih sigurnosnih uređaja unutar trezorskih vrata čine ih odličnim izborom za trezore oružja, trezore banaka te trezore draguljarnica i zlatarnica.
Sigurnosne prostorije

Sigurnosne prostorije

 • Trezorske prostorije i vrata
Izrađujemo trezorske prostorije po mjeri te ih ugrađujemo u već postojeće objekte. Trezori se koriste za pohranu i zaštitu velikih količina novca, vrijednosnih papira, nakita i drugih dragocjenosti. Koristeći našu vrhunsku tehnologiju prilikom izrade sigurnosnih soba odnosno trezora različitih veličina, jamčimo dosljedno visoku kvalitetu konstrukcije.
Brojač novčanica DORS 600

Brojač novčanica DORS 600

 • Brojači novčanica
Profesionalni brojač novčanica DORS 600 je dizajniran za brojanje novčanica različitih valuta. Prednost ovog brojača je što istodobno broji i kontrolira veličinu novčanica. Izrađen je od kvalitetnih materijala i komponenti koje omogućuju dugotrajni rad u zahtijevnijim uvjetima. Ukoliko uređaj uoči grešku, brojanje novčanica se zaustavlja, te se prikazuje greška (zalijepljene novčanice, dvostruke novčanice, te oštečene novčanice s velikim dijelom koji nedostaje).
Brojač novčanica GTM-10

Brojač novčanica GTM-10

 • Brojači novčanica
Profesionalni brojač novčanica namjenjen je radu u poslovnicama (na šalterima). Izrađen od kvalitetnih materijala i komponenti koje omogućuju kontinuirani i dugotrajni rad u zahtijevnijim uvjetima. Modernog je dizajna te je jednostavan za upotrebu. Uređaj je opremljen sistemom senzora koji omogućuju precizno brojanje bez obzira na stanje novčanica. Ovaj model brojača novčanica ima mogućnost detekcije ''pola'' novčanice, ''duple'' novčanice i ''povezane'' novčanice. Pomoću UV/MG senzora povećana je pouzdanost detekcije krivotvorina. 
Brojač novčanica GTM-20

Brojač novčanica GTM-20

 • Brojači novčanica
Profesionalni brojač novčanica namjenjen je radu u poslovnicama (na šalterima). Brojač novčanica je izrađen od kvalitetnih materijala i komponenti što omogućuju dugotrajni rad. Modernog je dizajna te je jednostavan za upotrebu. Brojač novčanica je opremljen senzorima koji omogućuju brojanje bez obzira na stanje novčanica. Mogućnost detekcije "pola", "duple" i "povezane" novčanice. Koristeći UV/MG senzore, brojaču novčanica poboljšana je detekcija krivotvorina. 
Dnevno noćni trezor

Dnevno noćni trezor

 • Ostala sigurnosna oprema
Dnevno noćni trezor namijenjen je prihvatu gotovine klijenata novčarske institucije u bilo koje doba dana od 0 do 24 sata. Prihvat gotovine može biti obavljen u posebnim PVC vrećicama ili posebnim torbama. Prilikom korištenja uređaja, korisnik upotrebljava PIN kod ili mehanički ključ, čitač magnetskih kartica ili čitač bar koda na vrećicama. Potvrda o obavljenoj transakciji izdaje se korisniku nakon završetka upotrebe uređaja.
Samostojeći sefovi s pretincima za iznajmljivanje

Samostojeći sefovi s pretincima za iznajmljivanje

 • Ostala sigurnosna oprema
Samostojeći sefovi s pretincima za iznajmljivanje prvenstveno su namijenjeni građanima za pohranu i čuvanje raznih vrijednih predmeta putem najma. Idealni su za korištenje u bankama, hotelima, poštama, štedionicama, mjenjačnicama, kolodvorima, zračnim lukama i raznim drugim mjestima. Treba napomenuti kako se pretinci odnosno sefovi mogu naručiti u različitim dimenzijama.
Uložnice za kovanice

Uložnice za kovanice

 • Ostala sigurnosna oprema
Uložnice za kovanice namijenjene su sortiranju kovanog novca prilikom uplate i isplate. Omogućavaju brzo i praktično usluživanje stranaka na šalterima. Uložnice se mogu smjestiti u ladice pultne ili rolo blagajne koje su ugrađene u radni stol.